1 Nisan 2011 Cuma

1 Nisannn

  Umarım bugün saçma sapan şakalara maruz kalmazsınız :)Beni tanıyan insanlar bilir ben pek şaka falan sevmem.Sevdiğim insanların her lafını ciddiye alma gibi bir alışkanlığım var.Durum böyle olunca ben çook alıngan bir insan oluyorum pehh.Mesela yakın dosttum eski sevgilisi ki benimde yakın arkadaşım olurda bir zamanlar abuk-sabuk şakalar yapardı sonra ben kızıncada alıngansın diye söylenirdi.İnsanları uyardığım halde hala yapıyorlarsa benim suçum mu bu?İnanın öyle sıkıcı biride değilimdir.Gülerim falan hatta polyanna gibi kızımdır :)
  Hayatımda  yaptığım en saçma 1 nisan şakası anneciğime olmuştu.İki sene önce kadına hazırlıklara başlayın evleniyorum demiştim :) Ah anneciğimin yüreğine iniyordu hakikaten.Zaten bir daha da böyle şaka yapmadım :)
  Bahara yaklaşıyoruz havalar daha da güzel olucak umarım.Bugün biraz soğuk ama elimde bir fincan kahve mutluluğumu daha da büyütüyorum.Ve yarın hafta sonu başlıyor daha güzel ne olabilir ki.Güzel bol neşeli ve saçma sapan şakalardan uzak bir gün diliyorum.

   

8 yorum:

yamesin dedi ki...

haha:)
Bakma sen onlara diyip dursunlar:p

Bende dis doktorundan geliyorum.
Gecen hafta kadinla telefonlastim randevumun 10:30 da oldugunu söylemisti..Gittim,simdide randevunuz 11:25'de dedi.Randevumu pazartesi'ye alip eve geldim.Bu da bana yapilan bi sakaydi sanirim-.-

pohpoh perisi dedi ki...

:) bende dün diş doktorumu ektim :D üşendim gitmeye iptal ettim. senin doktorda sinirmiş he bir haber versin yani :)

yamesin dedi ki...

yok yani onu birak bu 3.-4. kez olmustur böyle..
dis doktorumu degistirme nedenim olucak sonunda bu:d

Dikkat et,dis doktorunda seni degismesinn:p:D

pohpoh perisi dedi ki...

bencede değiştirme vakti gelmiş canım.

Diş doktorumda beni değiştir mi ki :D değiştirmesin arada bir işim düşer ona :)

pohpoh perisi dedi ki...

önceliklee kelime doğrulama zımbırtısını kaldırdım canım saol hatırlattıgın için :) teşekkür ederim canımm :) anneciğime bir daha şaka yapmadım zati :D he yaa birde saygısızca hareketleri şaka diyip geçiştirmiyorlar mı sinir oluyorum. Bende işteyim canım be kaderimiz bu bankacı hanımm :) teşekkürlerr gene beklerizz :* sana abu sabuk şaka yapan olursa bir çağır yeterli döverim :D

pınar dedi ki...

Hımm annenin o an ki yaşadığı şoku hissettim birden.
Badem'in albümü çok iyi.

pohpoh perisi dedi ki...

dehşete kapılmıştı anneciğim :) neyseki şakaydı.
badem'in bütün şarkıları iyi kötü diyemiyorum :) hoşgeldinnn.

Profösör dedi ki...

Ben de bir gün dilienci kılığına girip kapıyı çalmıştım. Hatta bugün birnisan bir sadakanız yok mu demiştim. rahmetli anneannem sana ne verelim yavrum demişti. Ben de On kuruş yeter demiştim.