15 Nisan 2011 Cuma

Mim*1*

 Sevgili Vesselam ve Roryy güzellikleri mimlemişler beni.Kendime sormak isteğim en son soruyu ceavaplıyorum :) Şuanki ruh halinizi anlatan resim,şarkı ıvır zıvır :) Tam olarak cevap veremedim ama resim şarkı  ve bir yazıdan alıntıyla tamamlarım.Seviyorum sizi :)
1-Resim( hiç birşeyi bilmiyorum ama hala gülümsüyorum :))

Dipnot:Yaz gelsin yaa

2-Bu yazıda daima kendimi buluyorum.İnternetten alıntıdır.

Bazı şeyleri ne kadar çok istesek de, olmamasını nasıl yorumlamalıyız? Bizim için hayırlı değil mi? Daha kötü gelişecek olayların ön engeli mi? Evren hep bizim iyiliğimiz için mi çalışıyor?

Bu sorular insanın kafasını karıştırsa da, kalbe pek etkili olmuyor. Aslında iki çeşit insan var. Amerika’yı tekrar keşfetmeye ihtiyaç duymayan, büyük lafı dinleyen, daha önce aynı yoldan geçmişlerin öğütlerine kulak verenler var. Bir de, gidip duvara çarpmadan anlamayan, mutlaka kendi yaşayıp anlayan, acı çekmeden öğrenemeyenler var. Ben ikinci gruba dahilim.

İleride yaşayacağımız daha kötü şeyler olsa da, seni yaşamadan tüketemiyorum. Aklımın, kalbim üzerinde hükmü yok. Hatta çoğu zaman kalbim var da, aklım hükümsüz. Mantığı saymıyorum bile!Bundan sonra ne olacak bilmiyorum. Ben hep seni diliyorum. Dualarımı seninle yaşlanılacak bir yaşam için ediyorum. Sonunda ya duama cevap, ya belamı bulacağım.


3-Ve budur benim şarkım.

 


Karmakarışık bir ruh halidir benimkisi anlık değil son zamanlarda sürekli :)

Sevgiler Pohpoh perisi

5 yorum:

yamesin dedi ki...

Bayildim bayildim:)..

Sarki foton yazilar cok sevdim:)

pohpoh perisi dedi ki...

teşekkür ederim canım :) çok sevindim buna :)

pınar dedi ki...

pohpoh perimm dipnotuna canı gönülden katıldım gelsin artık yaz:)papatyadan tacınada bayıldım,yazıyıda beğendim,şarkıyıda hepsini:)Sonunda bulduğun duana cevap olsun :))

Profösör dedi ki...

Duamız güzel yürekli herkese gitsin. Yazı da mutlu yaşayalım, kışı da..

Angel dedi ki...

Heheheh güzeldi teşekkürler tatlım :)