6 Nisan 2011 Çarşamba

Evlenmek..

  Az çok kendimi tanıyorum ben.Sabit fikirli bir insanım birşeylerden çabuk vazgeçmem insan ilişkilerinde uzun yıllar sürdürebiliyorum.Arkadaşlarımla evlenene kadar mikemmel bir şekilde zaman geçiriyorum sonraa hayatlarından kayboluyorum.Niye bilmiyorum ne zaman yakın arkadaşlarım evlense ben uzaklaşıyorum acep en yakın dosttumda mı böyle olucam? Neyse ki bir kaç sene daha evlenmeyi düşünmüyor :)
 Şimdik dün akşam yarım ağızla evlenme teklifi aldım ben seyirci.Allahım ne kadar garip insanlar tanıyorum :D Bu arkadaşı 3 senedir falan tanıyorum hani vardır ya böyle adını koyamadığınız ara ara görüştüğünüz arkadaşlar heh işte bizde öyleydik.Dün akşam telefonda konuşmamız hal hatır sormasından sonra bana direk evlenmeyi düşündüğünü söyledi.Ben tebrik ettim önce ve dedim kim bu şanslı(!) :D Sensin dedi.Benim haberim yok dedim :) Sonra uzun uzun anlattı planlar falan.Ben o sırada onu dinlemedim içimde kendimle konuşuyorum.Ben bir adamla bir ömrü geçirebilir miyim ?Cevabı hayır kesinlikle düşünemiyorum bunu :) Neyse işte arkadaşım konuşması bitti ve ne düşündüğümü sordu.Böyle teklif mi olur dedim önce azcık romantik olaydın :D Neyse dedim arkadaşımsın ve bir ömür boyu arkadaşım kal.
 Şimdi benim gönlüm zaten yıllardır sürgün başka yerde.Mantığıma bile sığmıyor evlilik yüreğimi düşünemiyorum.Galiba evlilik fobim var benim :D  Bazen dışardan kendime bakıyorum siz yapıyor musunuz hiç? Heh işte bakıyorum kendime deliyim başta onu görüyorum,sonra çocuk gibiyim sokak kedilerini yakalayıp mıncıklıyorum hala :) ve karşımdaki insanlara kendimi çok fazla göstermeyen biriyim.Benim herşeyimi bilen insan yok denecek kadar az.Bir en yakın dosttum bir de yüreğimin sürgün olduğu kişi.Yüreğimin sürgün olduğu kişi ile evlilik düşünemiyorum,gidip hiç tanımadığım biriyle evlenmek daha kolay olurdu herhalde.Çünkü o kadar yaralar varki ona dair bununla bir ömür yaşayabilir miyim?Bilmiyorum ve uzun bir süre bu konuda düşünmek istemiyorum.
  Güzel bir gün olur umarım..

'İnsana özgü bir yeteneksizliktir yaşayamamak!..Yoksa hangi balık boğmuş kendini, hangi serçe atlamış damdan.' Buda günün sözü olsun :)

15 yorum:

pohpoh perisi dedi ki...

geçmiş değilki canım benim o hep şimdiki zaman :) hakkaden bir an geliyor insanın ağzına kilit vuruluyor birşey diyemiyorsun kii oo bende olmaz olamaz imkansız :D nasipten ilerisi yok hayırlısı diyelim bekarlığın tadını çıkaralım miss :D bende çook öptümm bankacı hanummm vee eminim sende hala sokak kedilerini mıncıklıyorsundur :D

komançi dedi ki...

çok ormantik bir teklif olmuş. kütük misali :)

pohpoh perisi dedi ki...

kesinlikle kütük :D

Angel dedi ki...

Hayırlısı :)

pohpoh perisi dedi ki...

Amin :)

Sazan dedi ki...

Biz evlenince, bizi sevmeye devam edeceksin ama tamam mı deli?

Deli deliyi dakkada tanırmış ya, ben öyle bi seviyorum seni :)

Sokak kedilerini mıncıklama isteğin hiç geçmesin ve hep çocuk kal bi de hep deli kaallll :)

Daha çok çok evlenme teklifi alacaksın kiiii :)

Öperiz...

pohpoh perisi dedi ki...

Sizden vazgeçilir mii :) Ömürlük size sevgim :)
Sizde hep böyle güzel yüreklii kalın :)
Ve daim mutlu aşk dolu.Sizi gördükçe bileyim aşk var bu hayatta :) Hemde en mutlusundan.
Çok öptüm sizi :)

yamesin dedi ki...

melekimin de dedigi gibi hayirlisi:)

pohpoh perisi dedi ki...

Amin canımm :)

Profösör dedi ki...

Evlilikte hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsun. Ne zaman ki kalp gözlerin açılacak, ilerisini ayan beyan göreceksin. O evlilikz kenrdi doğası gereği gerçekleşerek. Zorlamayla ve korkuyla bu iş olsun istemiyorsun. İşte bu asalettir. ben yanılmamışım seninle ilgili düşüncelerimde. Seninle gurur duyuyoruz.

beni güney koreye uçur dedi ki...

Abiciğim bu devirde evlenilmez yahu diye bir klişe laf vardır .) -her ne kadar sevmesem bu lafı sahiden de doğru.

pohpoh perisi dedi ki...

Çok teşekkür ederim profösör sizden böyle güzel kelimeler duydukça çok mutlu oluyorum çok sağolun.

pohpoh perisi dedi ki...

g.koreye uçmak isteyen adam :) laf doğru klişe falanda olsa evllenilmezz :D

beni güney koreye uçur dedi ki...

o zaman hep beraber güney kore'ye uçalım. orraaayt o ye! ahah

pohpoh perisi dedi ki...

:D ne yapcaz orda neyi meşhur oranın :D