5 Nisan 2011 Salı

Burnunu dikine giden deli.

 Başlıktaki deli tam olarak ben oluyorum :) Etrafımdaki sevgili dostlarım,kardeşlerim her biri milyonlarca kez aynı şeyi tekrarladılar ben ne yaptım tabiki bildiğimi!! Bazen anlamıyorum kendimi yani çözemiyorum nasıl hala  inatla bu kadar iyi hisler besleyebiliyorum.İsmim değişti blog aleminde ama hala aynı ben deli.Sözde yeni sayfalar yeni kararlar alınıyor ama yok değişilmiyor.Çok sabit fikirli biriyim ben belki de takıntılı ki sanmıyorum bu kadar şeye takıntılı olunur mu?Aslında bıraksam kendimi ağlarım 24 saat aralıksız ama o da olmuyo aksine gülüyorum dalga geçiyorum bu halimle.

 Zamanla geçer diyorum umarım geçer ..


  Etrafımda kızacak insanlar buluyorum içtiğim kahveye bile laf atanlar var.Kimene kilo almamdan demi :) Sonra korkutucu bir hafta sonu beni bekliyor en sevmediğim merasimlerden biri Nişan var ıykk.Bana kalsa gitmem ama nişanı olucak gelin adayının bebekliğini biliyorum :D Evet kız daha 18 yaşında ve ben evde kaldım ailede :D Zaten etrafımda evlen diye zorlayanda yok hatta evlen mutlu olursun diye tavsiyede bulunan da :) Aman önce size Nazım'dan bir alıntı ardından klibini izlemeye bayıldığım eski bir şarkı :) Hoşçakalın.

"... yeryüzünde hiçbir insan, hiçbir insana benim sana yaptığım kötülüğü yapmamıştır ...

bütün bunlara rağmen gel ... sana “gel” diyecek kadar yüzsüz ve alçaksam ne halt edeyim? ... öyleyim işte ... fakat gel ...

ve benden nefret ederek, beni hor hakir görerek de olsa, beni bir daha yalnız bırakma ..."

N. H. Ran

10 yorum:

yamesin dedi ki...

Genelde öyle oluyor,evet:)
baskalarinin fikirlerine ihtiyacimiz oldugunda bile yinede sonunda bildigimizi yapiyoruz:)

ama en güzelide bu bence.en azindan milletin lafina bakmayarak davraniyosun.sonu iyi veya kötü.

:)

pohpoh perisi dedi ki...

milletin lafına bakarak yaşasam daha mı az hata yapardım diye düşünüyorum :) amann olsun hatamda olsa benim seviyorum :D

pınar dedi ki...

Bu senin hayatın canım, başkalarını dediğini yapıyor olsan zaten sana dair bişey kalmazdı.He tecrbelilere kulak vermek gerekir ama bazı şeyler en güzel yaşanılınca öğreniliyor.Gerçeği adın gibi bilsende yine yine denemek istiyosun.Ümit ediyosun çünkü belki bu defa farklı olur diye.Tecrübelerime dayanarak diyorum ki geçiyor zamanla:)Biraz izi kalıyo ama onada yapıccak bişi yok:)

pohpoh perisi dedi ki...

izi kalmasa büyüdüğünü anlayamaz insan galiba :) hani derler ya Pınarım umut fakirin ekmeği :) heh benim ekmeğim hiç bitmezz hep umut ederim değişir diye birşeyler :)

pınar dedi ki...

Nazım'ın dizeleri harika.Keşke herkes bu kadar yüzsüz olabilse.
Ben bildiğini yap diyorum inatla.Bildiğini yap:)

pohpoh perisi dedi ki...

teşekkür ederim desteğin için :) bildiğimi yaparım hep.

Profösör dedi ki...

Senin gerçekten de güzel bir yüreğin varmış. Bunu anlıyorum ben. Uzun lagın kısası bu işte..

pohpoh perisi dedi ki...

Çok teşekkür ederim Profosör :)

Profösör dedi ki...

Annem seksen yaşında.. Ona dedim ki bu kıza dua et. Yüreği ferahlasın. Şimdi yanımda tesbihatta. Belki kulağın çınlamıştır.

pohpoh perisi dedi ki...

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ellerinizden öperim ikinizinde.