30 Mart 2011 Çarşamba

Başlangıç

   Yeniden yazmaya başlamak.Ne çok özlemişim kısa süre ayrı kaldım ama  uzun bir zaman gibi geldi bana.Eski blogumu istemeye istemeye terk etmek.Sebebi yeni bir başlangıç yapmak içindi.Beni okuyan biri var artık o okumasın istedim.Onun hayatından silinip gitmek istedim.Yaptım da ne oldu? Şimdi daha yakınız her gün haberleşiyoruz!! Şaka gibi demi.Ben ondan kaçmak istedikçe yollarım ona çıkar.Kısır bir döngü oluyor hayat bazen.Zaman geçiyor bizler değişiyoruz ama yine aynı yerdeyiz.Mutsuz muyum şuan?Bilmiyorum yani acı çekiyorum diyemem ama çok mutluyum da.Hayat bana çok garip oyunlar oynuyor bazen.Ve ben hala çok çömezim.Bana gereken tek şeyin sabır olduğunuda biliyorum.Beklicez bakalım ama bu sefer bilmeyecek bir blogumun olduğunu yani öyle umut ediyorum :)

  Mevlana ve Şems hakkında kitaplar okumaya başladım.Tavsiye edebileceğiniz kitaplar varsa mutluluk duyarım.Mesneviye karşı ilgim çoktandır vardı ama son zamanlarda tamamen ona yönelmek istiyorum.

 Son zamanlarda haber izlemeye okumaya korkar oldum.Sürekli vahşet dolu olaylar oluyor.Eskiden katiller bile daha insaflıydı sanki! Şimdi insanları öldürmekle kalmıyorlar birde parçalıyorlar.Hele ufacık masum çocukları.Nasıl bir hisdir bu anlayamıyorum.Şiddetin özellikle çocuklara ve kadınlara yönelik olduğunun farkında mıyız? Tüm dünyada böyle vahşi şeyler oluyor ama bu ülkenin insanına kızıyorum.Sözde çok inançlı Müslüman iyi kalpli insanlarız!! Ufacık bir çocuğu kötü ebeveynlerden koruyamacak kadar aciz ve kör insanlarımız var.Böyle bir ortamda anne baba olmak kadar zor birşey yok.Herşeyin başı eğitim diyoruz ama eğitim bile yetmiyor bazen önce insan olmayı öğrenmek lazım.Umarım bir gün gerçekten insan olmayı öğreniriz.

Kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın.

2 yorum:

yamesin dedi ki...

Haberleri izlemekten korkuyoruz da tatlim "müge anli"'yi da unutmamak lazim..kanallari gezinirken ara ara görüyorumda ne cinayetler oluyor:/ Kadin dostuyla 6 yasindaki oglunu öldürüyor.kendi cocuk annesini öldürüyor falan filan.Ne manyaklasti millet anlamadim ki:/

pohpoh perisi dedi ki...

Rory allahtan gündüz çalışıyorum da müge anlı falan izlemiyorum o zaman iyice paranoya olurum.Türkiyede insanlık gittikçe azalıyor maalesef canım.